GDBR velvoittaa ja vastuuttaa

5.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen
EU:n tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy tulevan toukokuun 25. päivä. Yrityksillä ja organisaatioilla on ollut silloin kaksi vuotta aikaa hoitaa hommat siihen kuntoon, että kaikkia EU:n jäsenmaita velvoittavaa lakia noudatetaan. Kaikkien rekisterinpitäjien on tullut tehdä nykytilastaan arvio sekä analysoida vastaako heidän henkilötietojen käsittely ja tietosuoja uuden asetuksen vaatimuksia. Ja sitten tietysti pitää toimia sen mukaisesti. Tämä koskee myös pelialan yrityksiä, joilla on esimerkiksi valtava määrä dataa pelaajista. IGDAn Helsingin seminaarissa käsitelläänkin tätä aihetta ensi viikolla. Kannattaa tulla kuulolle! PS. Järjestimme Insinööriliiton ja Ylempien toimihenkilöiden kautta eilen tiistaina 6.3. myös aiheesta koulutuksen, josta tehtiin webinaari. Tulen linkkaamaan sen tänne blogiin vähän myöhemmin päivityksen muodossa. Update: Tässä linkki IGDAn sivuille, jossa kerrataan  mitä seminaarissa käsiteltiin.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog, News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe