Mistä on kyse? Osa 2

6.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Kiinnostaisiko liittyminen meidän kasvavaan joukkoon? Käytännössä asia menee siten, että jos olet jo Insinööriliiton jäsen eli kuulut mihin tahansa Insinööriliiton alla toimivaan jäsenjärjestöön (mm. Tietoala, Helsingin Insinöörit, Tampereen Insinöörit, Insinööriopiskelijaliitto), voit liittyä Peliala ry:n jäseneksi maksutta. Samalla jäsenyytesi säilyy siellä missä oletkin ja maksat kyseisen järjestön jäsenmaksua täysin normaalisti. Mikään ei muutu, paitsi saat siis kaupanpäälle Peliala ry:n jäsenyyden ja oikeuden osallistua meidän järjestämiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin ja olet osana kenties maailman ensimmäistä pelialan ammattiyhdistystä.

Jos taas et kuulu Insinööriliittoon jo valmiiksi, älä hätäänny. Insinööriliitto ei tarkoita sitä, että kaikkien jäsenten tulisi olla insinöörejä, vaan koska olemme Peliala ry, niin vain tällä toimialalla on merkitys. Olet sitten käsikirjoittaja, koodari, mallintaja, analyytikko, graafikko etc. ja olet pelialalla (tai haluat hakeutua sille alalle), niin olet tervetullut mukaan.

Liittyessäsi tapahtuu näin: sinusta tulee Pelialan jäsen sekä Tietoala ry:n jäsen. Jos olet kuitenkin insinööri koulutukseltasi, voit valita Tietoalan sijaan esimerkiksi oman paikkakuntasi oman alueellisen jäsenjärjestön. Jäsenmaksusi määräytyy aina tämän jäsenjärjestön mukaan. Me autamme kyllä tässä. Nou hätä.

Olemme kehittäneet vielä yhden mahdollisuuden liittyä Pelialan jäseneksi. Käytämme termiä kannattajajäsen, ja se tarkoittaa sitä, että henkilö ei kuulu Insinööriliittoon eikä täten saa tai voi käyttää palveluitamme, mutta haluaa tukea Peliala ry:n toimintaa. Tuolloin yksityishenkilön kohdalla jäsenmaksu on 24 € vuodessa ja yhdistyksen tai yrityksen kohdalla se on 100 € per vuosi.

Esimerkki 1: 
Henkilö liittyy ja valitsee jäsenjärjestökseen Tietoala ry. Kuukausipalkka on yli 3 000 €, jolloin jäsenmaksu on maksimisumman mukainen eli 38 € / kk sisältäen työttömyyskassamaksun. 

Esimerkki 2:
Datanomi-opiskelija liittyy opiskelijajäseneksi, jolloin jäsenmaksu on kertasuorituksena 30 € enintään 5 vuoden opiskelujen ajan. Valmistuttuaan hän saa seuraavan 18 kk ajan 50 % alennuksen liittomaksusta.

Laita vaikka viestiä, jos tulee kysyttävää.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe