Event: Monetization in Games 19.10.2018

16.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen
Ensi syksynä järjestetään todella suuren luokan tapahtuma Espoossa: Monetization in Games. Tapahtumassa pelinkehittäjät ja opiskelijat paneutuvat yhdessä todella haastavan aiheen pariin eli miten saada pelit tuottamaan. Päivän aikana käydään läpi menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta, mitä kaikkea vanhasta tehdystä voi oppia ja mihin suuntaan kannattaa mennä. Seminaarissa on mukana puhujina mm. John RomeroMaarten NoyonsMichail Katkoff ja Oscar Clark. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla is the Executive Director of the Game Makers of Finland. She has a long background in journalism and gaming. She loves Star Trek, plays football and is a wannabe-bassist. She maintains Game Makers' channels and visits a lot of events in the game industry, whose moods and thoughts are shared in our social media channels. Contact: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe