Event: Monetization in Games 19.10.2018

16.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen
Ensi syksynä järjestetään todella suuren luokan tapahtuma Espoossa: Monetization in Games. Tapahtumassa pelinkehittäjät ja opiskelijat paneutuvat yhdessä todella haastavan aiheen pariin eli miten saada pelit tuottamaan. Päivän aikana käydään läpi menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta, mitä kaikkea vanhasta tehdystä voi oppia ja mihin suuntaan kannattaa mennä. Seminaarissa on mukana puhujina mm. John RomeroMaarten NoyonsMichail Katkoff ja Oscar Clark. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe