Testaa sovellutko pelialalle töihin!

26.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen
Teimme Iltasanomien kanssa yhteistyössä leikkimielisen testin, jossa muutaman kysymyksen avulla vastaajalle selviää mikä on hänelle sopivin pelialan toimenkuva. Testaa onko sinussa koodarin tai esimerkiksi taiteilijan ainesta! Pääset testiin tästä linkistä.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe