Testaa sovellutko pelialalle töihin!

26.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen
Teimme Iltasanomien kanssa yhteistyössä leikkimielisen testin, jossa muutaman kysymyksen avulla vastaajalle selviää mikä on hänelle sopivin pelialan toimenkuva. Testaa onko sinussa koodarin tai esimerkiksi taiteilijan ainesta! Pääset testiin tästä linkistä.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla is the Executive Director of the Game Makers of Finland. She has a long background in journalism and gaming. She loves Star Trek, plays football and is a wannabe-bassist. She maintains Game Makers' channels and visits a lot of events in the game industry, whose moods and thoughts are shared in our social media channels. Contact: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe