Jäsenkampanja: Voita yksityisnäytös leffateatteriin!

28.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Mahtavia uutisia! Arvomme kaikkien tämän vuoden aikana Peliala ry:n jäseniksi liittyneiden kesken oman yksityisnäytöksen Finnkinon leffateatterissa! Tulemme julkaisemaan tarkemmat säännöt tällä sivustollamme pääsiäisen jälkeen, mutta arvonta suoritetaan 2.1.2019 ja voittaja pääsee vapaavalintaisen paikkakunnan Finnkinon teatteriin ja voi kutsua vaikka kaikki kaverit mukaan tai nauttia valitsemastaan elokuvasta ihan yksinkin.

Kaikille uusille jäsenillemme tarjoamme ensi alkuun liittymislahjana 2 kpl Finnkinon leffalippuja. Ja jos olet jo liittynyt jäseneksemme, olet automaattisesti mukana kilpailussa. Voit tietysti parantaa mahdollisuuksiasi suosittelemalla jäsenyyttä kollegallesi ja sinut palkitaan silloin vähintään myös Insinööriliiton Suosittelija-kampanjassa eli saat 30 € lahjakortin S-ketjuun.

Ja olethan käynyt kokeilemassa meidän leikkimielistä soveltuvuustestiä? Pääset testaamaan mikä sinun roolisi olisi pelialalla osoitteessa is.fi/pelialalle

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: 2 kommenttia
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe