Jäsenkampanja: Voita yksityisnäytös leffateatteriin!

28.3.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Mahtavia uutisia! Arvomme kaikkien tämän vuoden aikana Peliala ry:n jäseniksi liittyneiden kesken oman yksityisnäytöksen Finnkinon leffateatterissa! Tulemme julkaisemaan tarkemmat säännöt tällä sivustollamme pääsiäisen jälkeen, mutta arvonta suoritetaan 2.1.2019 ja voittaja pääsee vapaavalintaisen paikkakunnan Finnkinon teatteriin ja voi kutsua vaikka kaikki kaverit mukaan tai nauttia valitsemastaan elokuvasta ihan yksinkin.

Kaikille uusille jäsenillemme tarjoamme ensi alkuun liittymislahjana 2 kpl Finnkinon leffalippuja. Ja jos olet jo liittynyt jäseneksemme, olet automaattisesti mukana kilpailussa. Voit tietysti parantaa mahdollisuuksiasi suosittelemalla jäsenyyttä kollegallesi ja sinut palkitaan silloin vähintään myös Insinööriliiton Suosittelija-kampanjassa eli saat 30 € lahjakortin S-ketjuun.

Ja olethan käynyt kokeilemassa meidän leikkimielistä soveltuvuustestiä? Pääset testaamaan mikä sinun roolisi olisi pelialalla osoitteessa is.fi/pelialalle

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: 2 kommenttia
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla is the Executive Director of the Game Makers of Finland. She has a long background in journalism and gaming. She loves Star Trek, plays football and is a wannabe-bassist. She maintains Game Makers' channels and visits a lot of events in the game industry, whose moods and thoughts are shared in our social media channels. Contact: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe