Game Music Quiz 25.10. – Helsinki

18.9.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Event is held in English 

Do you know everything about games and game music? Now is your time to test your knowledge in this unique event. Register, bring your colleague or friend with you, enjoy free drinks and have fun! Free entry!

The Quiz starts at 17:30, so be on time! You can participate in group of 1-6 people. 

Time: Thursday 25.10. at 17-19
Place: Henry's Pub, Simonkatu 1-3

Lots of cool prizes and surprises! Free entry! Remember to register here!

After the Game Music Quiz is Helatorstai-klubi in Henry's Pub, free entry!

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe