Lounastapahtuma Kajaanissa 4.10.

18.9.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Paikka: Ravintola Rosson Ulriikka-kabinetti, Kauppakatu 21, Kajaani
Ilmoittaudu: Pelialan lounaalle klo 11 tai 11:40 tai klo 12:20 

 Tule kuulemaan Suomen tuoreimmasta ja viileimmästä ammattiyhdistyksestä – Peliala ry:stä. Mitä me teemme? Miksi järjestäytyä?

Tarjoamme kolme lounaskattausta Northern Game Summitin yhteydessä Pelialan ja Insinööriliiton jäsenille sekä Pelialan jäsenyydestä kiinnostuneille. Mukana pelialan koordinaattori Milla Pennanen sekä Insinööriliiton alueasiamies Mikko Sormunen.

Voit ottaa mukaasi myös liittoon kollegasi!

Muista seurata meitä myös Facebookissa www.facebook.com/gamemakersoffinland
Lisätietoa Northern Game Summit -tapahtumasta

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe