Lounastapahtuma Kajaanissa 4.10.

18.9.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Paikka: Ravintola Rosson Ulriikka-kabinetti, Kauppakatu 21, Kajaani
Ilmoittaudu: Pelialan lounaalle klo 11 tai 11:40 tai klo 12:20 

 Tule kuulemaan Suomen tuoreimmasta ja viileimmästä ammattiyhdistyksestä – Peliala ry:stä. Mitä me teemme? Miksi järjestäytyä?

Tarjoamme kolme lounaskattausta Northern Game Summitin yhteydessä Pelialan ja Insinööriliiton jäsenille sekä Pelialan jäsenyydestä kiinnostuneille. Mukana pelialan koordinaattori Milla Pennanen sekä Insinööriliiton alueasiamies Mikko Sormunen.

Voit ottaa mukaasi myös liittoon kollegasi!

Muista seurata meitä myös Facebookissa www.facebook.com/gamemakersoffinland
Lisätietoa Northern Game Summit -tapahtumasta

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla is the Executive Director of the Game Makers of Finland. She has a long background in journalism and gaming. She loves Star Trek, plays football and is a wannabe-bassist. She maintains Game Makers' channels and visits a lot of events in the game industry, whose moods and thoughts are shared in our social media channels. Contact: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe