Ensimmäinen vuosi on pian takana!

3.10.2018 Kirjoittanut Milla Pennanen

Game Makers of Finland on siis nyt jo lähes vuoden vanha. Paljon asioita on tehty ja paljon vielä tullaan tekemään. Game Makersin tarkoitus on tukea suomalaista pelialaa ja sen tekijöitä tarjoamalla ammattiliiton palvelut, edut ja asiantuntijat niin opiskelujen kuin työelämän eri tilanteissa. Game Makers osallistuu alan tapahtumiin ja käy aktiivista keskustelua alan toimijoiden ja verkostojen kanssa.

Game Makers ja sen kattojärjestö Insinööriliitto toteuttavat syksyn aikana tutkimuksen, jossa selvitetään pelialan tilannetta kokonaisvaltaisesti. Tutkimukseen voi vastata kaikki pelialalla työskentelevät ihmiset ja kyselyn vastauslinkki tulee jakoon sähköisten kanaviemme kautta. Tulokset valmistuvat vuodenvaihteessa ja raportoimme niistä vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä.

Suomi on koko universumin paras pelimaa ja haluamme auttaa ja tehdä sen eteen kaikkemme.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe