Cooperation negotiations = YT-neuvottelut

10.1.2019 Kirjoittanut Milla Pennanen

Cooperation negotiations does not always mean that people will get fired or the company is in the end of it´s road. It means legally monitored negotiations in various type of situations and the employees and specially personnel representatives are on the other side of the table. If your company and representatives needs help and support at any point of negotiations, please contact us immediately

The most frequently asked questions:

  • What are the cooperation negotiations?
  • What are our options?
  • What should we do?
  • Can I accept a new job during notice period?
  • Who can be terminated?
  • What does temporary lay-off mean?
  • Should I accept a severance package?

Get the answers to those and other questions easiest  by contacting us.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog, News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe