10.9. IGDA Helsinki Gathering

2.9.2019 Kirjoittanut Milla Pennanen

Come and join us in IGDA Helsinki Gathering! 

Schedule
17:00 Doors open
17:30 Seminar with Aalto ENT and Game Makers of Finland
19:00 Gathering & Networking Demo Corner

Game Makers of Finland
Game Makers of Finland is the world's first union for the people who work in the game industry. Our mission is to help create, develop and implement the best practices in the game industry together with all of you. http://peliala.fi/en/

Aalto ENT
Aalto University Developing Entrepreneurship (Aalto ENT) understands the challenges of entrepreneurship and offers agile and practical solutions to develop companies business operations and create new business. Our offering is targeted both to the start of the entrepreneurial journey and to the later stages when ideas and businesses develop. Aalto ENT supports innovation and renewal in organizations using lean startup methodology. https://www.aaltoent.fi/en/home

Seminar
What are the unanswered questions regarding education and training in the Finnish game industry? Does the game community need more training and mentorship? What are the success stories behind these mentorship programs?

Ask the panelists
For the September gathering we want to hear the community's opinion on Education and Training in the Game industry. Is it necessary to go through a Training program during your career in the industry? What are the biggest questions regarding Education and Training in Finland? What is your experience with training and workshops in the industry?

Use the linked questionnaire to ask any question you would like to address to our panelists and it may be featured in the panel on the 10th of September. Answer the questionnaire: https://forms.gle/6SnVRMGrtQhUM8U5A

Panelists
Arja Martikainen,  Business Owner, Northstar
Natasha Skult: CEO, Mi Tale
Veli-Pekka Piirainen: Founder and Chairman of the Board, Critical Force
Taina Myöhänen: President, Women in Games Finland

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe