1.-2.10. Pocket Gamer Connects Helsinki

18.9.2019 Kirjoittanut Milla Pennanen

Pocket Gamer Connects Helsinki is happening again! In this year the venue for the biggest mobile game event in Finland is held in Kaapelitehdas. We have our own booth where you can come and meet our experts and try out the Cryptic Cargo escape room experience. Gather your team and sign up for the game before or during the event (Link for the sign up opens soon).

Cryptic Cargo is world's first truly portable, self-controlled escape room experience.  It combines a ready-to-play escape room in a suitcase, and a mobile app that makes it possible to enjoy the rush of an escape room anywhere, without a game master. The app provides i.a. hints, interactive tasks, an immersive soundscape and game scores. Cryptic Cargo is a Finnish innovation. 

More information about the event here.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe