27.9. #XmasJKL

18.9.2019 Kirjoittanut Milla Pennanen

Jyväskylä is calling for all the people in game industry to join the most relaxed business event. The seminar is held for the 5th time and it´s getting more popular each year. Come and meet our vice president Sami Vuolanne and coordinator Milla Pennanen. You can easily spot us with our pink hoodies. 

Event's official web page here

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog, News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe