26.9. Lunch meeting in Kajaani

18.9.2019 Kirjoittanut Milla Pennanen

Come to our lunch meeting in Kajaani!

Would you like to know what we are doing and why we should organize ourselves? We offer lunch break during the Northern Game Summit to our members and to those who are interested in Game Maker’s membership. Lunch is organized together with Union of Professional Engineers in Finland. In the lunch you can meet our chairman of the board Pauli Eronen and an advisor from Insinööriliitto. 

Place: Restaurant Rosso, Kauppakatu 21, Kajaani
Register: Choose your lunch date at 11 or 12 here

Remember to follow us in Facebook www.facebook.com/gamemakersoffinland
More about Northern Game Summit

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog, News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe