Salary survey is now open!

8.10.2019 Kirjoittanut Milla Pennanen

The yearly salary survey is now open! We invite everyone who works in the industry to answer to our important and comprehensive survey. This year we are asking also about wellbeing and coping at work. Survey is anonymous and the results will be published in December. Last day to answer is 31.10.


Answer here: www.peliala.fi/survey2019

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog, News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla on Peliala ry:n koordinaattori. Taustaltaan hän on toimittaja ja peliharrastaja. Hän rakastaa Star Trekkiä, pelaa jalkapalloa ja on rytmitajuton basisti. Hän ylläpitää Game Makersin somekanavia ja pyörii paljon mukana eri pelialan tapahtumissa, joiden tunnelmia ja mietteitä jaetaan täällä blogissa. Yhteystiedot: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe