13.11. Peliharrastuksesta ammatti -webinaari (in Finnish)

10.11.2020 Kirjoittanut Milla Pennanen
Peliviikko ja Game Makers of Finland järjestävät webinaarin, jossa keskustellaan pelialalla työskentelemisestä ja pelialalle työllistymisestä. Tapahtuma on suunnattu erityisesti yläasteen oppilaille ja toisen asteen opiskelijoille, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari esitetään YouTubessa ja yleisö voi esittää kysymyksiä puhujille ja panelisteille.
Tilaisuuden asiantuntijat:
Eevi Korhonen, Housemarque
Jyri Kuokka, Rovio Entertainment
Minna Eloranta, Boom Corp
Mikko Meriläinen, Tampereen yliopisto
Joonas Häll, Game Makers of Finland

Seuraa webinaaria osoitteessa: www.peliviikko.fi/webinaari

 

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: News | KOMMENTIT: Ei kommentteja
Milla Pennanen

Kirjoittaja

Milla Pennanen

Milla is the Executive Director of the Game Makers of Finland. She has a long background in journalism and gaming. She loves Star Trek, plays football and is a wannabe-bassist. She maintains Game Makers' channels and visits a lot of events in the game industry, whose moods and thoughts are shared in our social media channels. Contact: milla@peliala.fi Haastakaa pelaamaan! IDt: Xbox JaDel2 / PS JaDelFINe / Game Center JaDel2_ / Twitch JaDelFINe