GDBR velvoittaa ja vastuuttaa

27.3.2018 Kirjoittanut admin_peliala
EU:n tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy tulevan toukokuun 25. päivä. Yrityksillä ja organisaatioilla on ollut silloin kaksi vuotta aikaa hoitaa hommat siihen kuntoon, että kaikkia EU:n jäsenmaita velvoittavaa lakia noudatetaan. Kaikkien rekisterinpitäjien on tullut tehdä nykytilastaan arvio sekä analysoida vastaako heidän henkilötietojen käsittely ja tietosuoja uuden asetuksen vaatimuksia. Ja sitten tietysti pitää toimia sen mukaisesti. Tämä koskee myös pelialan yrityksiä, joilla on esimerkiksi valtava määrä dataa pelaajista. IGDAn Helsingin seminaarissa käsitelläänkin tätä aihetta ensi viikolla. Kannattaa tulla kuulolle! PS. Järjestimme Insinööriliiton ja Ylempien toimihenkilöiden kautta eilen tiistaina 6.3. myös aiheesta koulutuksen, josta tehtiin webinaari. Tulen linkkaamaan sen tänne blogiin vähän myöhemmin päivityksen muodossa. Update: Tässä linkki IGDAn sivuille, jossa kerrataan  mitä seminaarissa käsiteltiin.

JAA ARTIKKELI KOLLEGOILLESI:

KATEGORIA: Blog, News | KOMMENTIT: No Comments

Kirjoittaja

admin_peliala