Jäsenenä

Game Makers of Finland on maailman ensimmäinen pelialan työntekijöiden ja opiskelijoiden ammattiliitto. Meidän tavoitteenamme on auttaa luomaan ja kehittämään alan parhaat käytännöt yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Haluamme myös auttaa työolosuhteiden, hyvinvoinnin ja kasvun edistämisessä sekä toimia alan näkyvänä edunvalvojana.

Me tunnemme ne työelämän pelisäännöt, jotka sitovat työnantajia ja auttavat juuri sinua. Tarvittaessa meillä on väylä ja keinot toimia puolestasi. Jäsenenä voit luottaa siihen, että saat aina apua. Ja voit myös osallistua järjestäytymisen edistämiseen vaikuttamalla työpaikallasi tai oppilaitoksessasi tai jopa lähteä mukaan aktiivitoimintaan. Liitto on olemassa jäseniään varten.

Miksi liittyä?

Liittoon kuulumista voi verrata vakuutuksen ottamiseen. Se on kuitenkin paljon enemmän. Se on itsestä ja perheestä huolehtimista. Se on turvallisuuden luomista. Se on niitä tilanteita varten, kun jokin työelämässä muuttuu etkä tiedä kuinka toimia. 

Jäsenenä käytettävissäsi ovat Game Makers of Finlandin, Tietoalan sekä Insinööriliiton tarjoamat edut. Game Makers of Finlandiin voit liittyä työtehtävistä ja koulutustaustasta riippumatta, jäsentemme yhdistävä tekijä on työskentely tai opiskelu pelialalla.

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä? Voit liittyä jäseneksi tästä. Voit lukea lisää eduista ja palveluista täältä.

Game Makers of Finlandin jäsenyys sisältää samalla Insinööriliiton ja Tietoala ry:n jäsenyyden. Jäsenmaksulaskun lähettäjänä on Insinööriliitto.

Tunne yhteisösi
Seuraa meitä instagramissa
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.