Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus riippuu jäsenyyden tilasta vaihdellen opiskelijajäsenestä työssäkäyvään ja työttömyyskassaan kuuluvaan jäsenyyteen. Työssäkäyvän jäsenen jäsenmaksu on enintään 38€ kuukaudessa, sisältäen Tietoala ry:n sekä Insinööriliitto IL ry:n jäsenyyden.

Maksamalla jäsenmaksusi, varmistat että olet oikeutettu kaikkiin liiton tarjoamiin etuihin, palveluihin ja vakuutuksiin. Jäsenmaksuun on mahdollista hakea myös alennusta, voit tarkistaa alennusperusteet täältä.

Esimerkki 1: 
Henkilö liittyy ja valitsee jäsenjärjestökseen Tietoala ry. Kuukausipalkka on yli 3 000 €, jolloin jäsenmaksu on maksimisumman mukainen eli 38 € / kk sisältäen työttömyyskassamaksun. 

Esimerkki 2:
Datanomi-opiskelija liittyy opiskelijajäseneksi, jolloin jäsenmaksu on kertasuorituksena 30 € enintään 5 vuoden opiskelujen ajan. Valmistuttuaan hän saa seuraavan 18 kk ajan 50 % alennuksen liittomaksusta.

Oletko jo Insinööriliiton jäsen?

Voit liittää Game Makers of Finlandin Insinööriliiton jäsenyyden yhteyteen. Käytännössä asia menee siten, että jos olet jo Insinööriliiton jäsen eli kuulut mihin tahansa Insinööriliiton alla toimivaan jäsenjärjestöön (esim. Helsingin InsinööritTampereen InsinööritInsinööriopiskelijaliitto), voit liittyä Game Makers of Finlandin eli Peliala ry:n jäseneksi 36 € vuosimaksulla. Samalla jäsenyytesi säilyy siellä missä oletkin ja maksat kyseisen järjestön jäsenmaksua täysin normaalisti. Mikään ei muutu, paitsi saat siis kaupanpäälle Peliala ry:n jäsenyyden ja oikeuden osallistua tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Ja olet osana maailman ensimmäistä pelialan ammattiyhdistystä. ammattiyhdistystä.

Liittyminen tapahtuu Game Makers of Finlandin liittymislomakkeen kautta. 

Tunne yhteisösi
Seuraa meitä instagramissa
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.